Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727669639

Liga 727669639 Información oficial sobre el partido 727669639 en Hattrick

11.05.2024 19:00:00

Savannah Seadogs Alineación oficial del equipo 'Savannah Seadogs' en el partido 0 - 9 Futebol Clube Saloios Alineación oficial del equipo 'Futebol Clube Saloios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Savannah Seadogs Alineación oficial del equipo 'Savannah Seadogs' en el partido 0 - 10 Futebol Clube Saloios Alineación oficial del equipo 'Futebol Clube Saloios' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Savannah Seadogs

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ahmad George estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Cody Goodman, als 68 minuts, va fallar per ben poc.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Calvin Voss de Savannah va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Futebol Clube Saloios

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 14, quan Arsi Lammassaari va posar els visitants Futebol per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20, un xut de Arnaud Rebière des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Arsi Lammassaari va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 32, i va fer pujar el 0 - 3 per a Futebol.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Daniel Stadler de Futebol va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 33. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Arnaud Rebière de Futebol l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 73 de partit.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Futebol augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Arnaud Rebière es rifés el porter i marqués el 0 - 6.
  • 136 Minuto 78 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Calvin Voss va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Arsi Lammassaari se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 7 al minut 78 per a Futebol.
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): Al minut 83 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Futebol, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Viggo Colby va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 8.
  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Viggo Colby de Futebol va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 9 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Arsi Lammassaari, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 52 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Futebol va quedar sense poder incrementar el seu marcador.