Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727665996

Liga 727665996 Información oficial sobre el partido 727665996 en Hattrick

04.05.2024 19:00:00

Aysén CF Alineación oficial del equipo 'Aysén CF' en el partido 0 - 3 Carekick Walldorf Alineación oficial del equipo 'Carekick Walldorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aysén CF Alineación oficial del equipo 'Aysén CF' en el partido 0 - 3 Carekick Walldorf Alineación oficial del equipo 'Carekick Walldorf' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aysén CF

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Aysén van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 76 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Dalmacio Bascuñán, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 9 (Tarjeta roja directa): Al minut 9 en Pedro Cervilla va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gaitano Marmolejo.

Carekick Walldorf

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb 31 minuts jugats, Melvin Sigl de Carekick va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 51 de partit va donar a Carekick l'avantatge per 0 - 2. Finn Joshua Ziemke en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Mirko Hampel va aprofitar un error defensiu al minut 56, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Carekick.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Carekick que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Thomas Hellmeier, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Uwe Ormesheim quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Carekick va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mirko Hampel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Melvin Sigl de Carekick no va ser gol per ben poc.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Finn Joshua Ziemke va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Carekick quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dominik Béládi va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.