Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727651269

Liga 727651269 Información oficial sobre el partido 727651269 en Hattrick

04.05.2024 19:00:00

Glimbersteck Alineación oficial del equipo 'Glimbersteck' en el partido 0 - 8 Wolfs Stark Alineación oficial del equipo 'Wolfs Stark' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Glimbersteck Alineación oficial del equipo 'Glimbersteck' en el partido 0 - 8 Wolfs Stark Alineación oficial del equipo 'Wolfs Stark' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Glimbersteck

Wolfs Stark

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): En Peter Wilhelmstätter va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 2. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pedro Tomás Villayres de Wolfs l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 30 de partit.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mehrez Ben Jaafar va augmentar l'avantatge de Wolfs a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Mehrez Ben Jaafar de Wolfs va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, Wolfs va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Peter Wilhelmstätter, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Glimbersteck. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en François Monnet la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Wolfs es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 6 arribava al minut 64.
  • 180 Minuto 68 (Gol de falta): Al minut 68, una falta xutada per Peter Wilhelmstätter va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 7 per a Wolfs. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pedro Tomás Villayres, que va ser qui va marcar 0 - 8, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després de 47 minuts, Peter Wilhelmstätter va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Martín Gray va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Francisco Hipenza de Wolfs va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.