Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727644381

Liga 727644381 Información oficial sobre el partido 727644381 en Hattrick

04.05.2024 19:00:00

Hlaðgerðr Alineación oficial del equipo 'Hlaðgerðr' en el partido 1 - 2 Western Ghana Flying Squirrels Alineación oficial del equipo 'Western Ghana Flying Squirrels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hlaðgerðr Alineación oficial del equipo 'Hlaðgerðr' en el partido 2 - 1 Western Ghana Flying Squirrels Alineación oficial del equipo 'Western Ghana Flying Squirrels' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hlaðgerðr

Goles Goles

  • 114 Minuto 69 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 69. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Palli Næss va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Palli Næss de Hlaðgerðr va intentar batre la porteria rival al minut 74 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Jørgen M. Mc Birnie va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Western Ghana Flying Squirrels

Goles Goles

  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 31 en Henry Aseidu va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Agyekum Tano podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Henry Aseidu que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Squirrels.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Moses Bio de Squirrels, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 5, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Charles Ofosu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Charles Ofosu va fer al minut 27 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Oko Konadu, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oko Konadu de Squirrels va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.