Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727641457

Liga 727641457 Información oficial sobre el partido 727641457 en Hattrick

13.04.2024 18:55:00

FC Bekleder Alineación oficial del equipo 'FC Bekleder' en el partido 3 - 3 Kings Of Diamonds Alineación oficial del equipo 'Kings Of Diamonds' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
FC Bekleder Alineación oficial del equipo 'FC Bekleder' en el partido 2 - 7 Kings Of Diamonds Alineación oficial del equipo 'Kings Of Diamonds' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bekleder

Goles Goles

  • 120 Minuto 9 (Gol de falta): Una falta al minut 9 va provocar un lliure directe. Arnie Ballegooij el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rogier Brons de Bekleder aconseguir un gol al minut 47 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Madjid Barkouch va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Reinout Weisglas va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Dalibor Macuka va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Bekleder va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Youri Beel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dalibor Macuka.

Kings Of Diamonds

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Tomislav Viskov que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Diamonds va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Danijel Dominis, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Dejan Milosavljević que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 80, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Maro Plavušin es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Noa Mandić de Diamonds va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.