Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727636976

Liga 727636976 Información oficial sobre el partido 727636976 en Hattrick

13.04.2024 18:55:00

Maritimo Lunda Sul Alineación oficial del equipo 'Maritimo Lunda Sul' en el partido 3 - 2 El clásico Flynet de Philip Callahan Alineación oficial del equipo 'El clásico Flynet de Philip Callahan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maritimo Lunda Sul Alineación oficial del equipo 'Maritimo Lunda Sul' en el partido 1 - 1 El clásico Flynet de Philip Callahan Alineación oficial del equipo 'El clásico Flynet de Philip Callahan' en el partido
Tiene suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,0 % 35,3 % 28,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maritimo Lunda Sul

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Maritimo. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Gregório Ervilha xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Orlindo Saudade va incrementar l'avantatge de Maritimo amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alberto Filipe Pinheiro Ferreira, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Maritimo.

El clásico Flynet de Philip Callahan

Goles Goles

  • 150 Minuto 66 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 66 a 3 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Ekintza Pikozuriaga, que va passar per sota les cames del porter local.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Òscar Nicolau va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Callahan, Viktor Maierean, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Ekintza Pikozuriaga va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Callahan que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Callahan va estar a punt d'empatar al 80 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Viktor Maierean que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bert-Inge Kullenkvist de Callahan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.