Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727630541

Liga 727630541 Información oficial sobre el partido 727630541 en Hattrick

20.04.2024 18:55:00

Mendokusai Alineación oficial del equipo 'Mendokusai' en el partido 7 - 0 Oueme Waterbucks Alineación oficial del equipo 'Oueme Waterbucks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Mendokusai Alineación oficial del equipo 'Mendokusai' en el partido 7 - 0 Oueme Waterbucks Alineación oficial del equipo 'Oueme Waterbucks' en el partido
Tiene un resultado normal 6.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mendokusai

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en 博司 (Hiroshi) 中瀬 (Nakase), que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mendokusai pel centre va donar un gran resultat: el gol de Erwin Messbauer va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Mendokusai va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de 洋平 (Yohei) 桜井 (Sakurai) des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar 博司 (Hiroshi) 中瀬 (Nakase), que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Mendokusai.
  • 106 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Przemysław Stodolec sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 80 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mendokusai va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en 博司 (Hiroshi) 中瀬 (Nakase) progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. 洋平 (Yohei) 桜井 (Sakurai) es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 7 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Erwin Messbauer va fer una magnífica centrada, però la rematada de 洋平 (Yohei) 桜井 (Sakurai) va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En 博司 (Hiroshi) 中瀬 (Nakase) va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En 博司 (Hiroshi) 中瀬 (Nakase) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mendokusai se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dansou Rouga al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan 博司 (Hiroshi) 中瀬 (Nakase) va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Mendokusai ho intentava per la dreta per mitjà de 博司 (Hiroshi) 中瀬 (Nakase), però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Oueme Waterbucks

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kohovi Kpokpoya de Waterbucks es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Justin Adipo de Waterbucks va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.