Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727623436

Liga 727623436 Información oficial sobre el partido 727623436 en Hattrick

27.04.2024 18:55:00

Sogn og Fjordane Idrettslag Alineación oficial del equipo 'Sogn og Fjordane Idrettslag' en el partido 2 - 2 Sunset Boys Alineación oficial del equipo 'Sunset Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sogn og Fjordane Idrettslag Alineación oficial del equipo 'Sogn og Fjordane Idrettslag' en el partido 2 - 3 Sunset Boys Alineación oficial del equipo 'Sunset Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,3 % 50,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sogn og Fjordane Idrettslag

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Idrettslag prenia la batuta de l'encontre al minut 11, quan en Erlend Johansen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): En Knut Solberg va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sturla Lund va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Vegard Bjerknes, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El Idrettslag ho intentava per la dreta per mitjà de Knut Solberg, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Erlend Johansen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sean Mendes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 225 Minuto 63 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Vegard Bjerknes va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Dan Hodkinson, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Sunset Boys

Goles Goles

  • 152 Minuto 68 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Richie Edwards va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 68 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Paul Tarleton que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Sunset van sortir al contraatac al minut 62, però Junior Mayne va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Richie Edwards va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lloyd Carty de Sunset va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.