Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727621132

Liga 727621132 Información oficial sobre el partido 727621132 en Hattrick

20.04.2024 18:55:00

Fanipol Mazowiecki Alineación oficial del equipo 'Fanipol Mazowiecki' en el partido 1 - 2 IFK Kaptenen Alineación oficial del equipo 'IFK Kaptenen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Fanipol Mazowiecki Alineación oficial del equipo 'Fanipol Mazowiecki' en el partido 5 - 1 IFK Kaptenen Alineación oficial del equipo 'IFK Kaptenen' en el partido
Es un cenizo 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fanipol Mazowiecki

Goles Goles

  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Arianit Sanxhaku va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. FAN (PL) empatava el partit, 1 a 1, al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 4 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Arianit Sanxhaku gairebé marca per a FAN (PL) al minut 4 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Konstantin Fursa del FAN (PL) ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Lazar Pašić va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Konstantin Fursa va estar a punt d'empatar per a FAN (PL) quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Stefano 'Sållet' Latina va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): FAN (PL) va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kenjoltoy Sirgakov va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Stefano 'Sållet' Latina.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83, Konstantin Fursa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

IFK Kaptenen

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Kaptenen prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Mattias Stenerberg.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador de Kaptenen Piet Hoekx va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 89 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Bartłomiej Imiolczyk va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Piet Hoekx, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Kaptenen Res Certanini quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Magnus Oxander l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Urban Henriksson de Kaptenen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Urban Henriksson va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.