Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727608700

Liga 727608700 Información oficial sobre el partido 727608700 en Hattrick

20.04.2024 18:55:00

ACM Mestre Alineación oficial del equipo 'ACM Mestre' en el partido 1 - 0 Schwarz 22 Nigrin Alineación oficial del equipo 'Schwarz 22 Nigrin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ACM Mestre Alineación oficial del equipo 'ACM Mestre' en el partido 1 - 1 Schwarz 22 Nigrin Alineación oficial del equipo 'Schwarz 22 Nigrin' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,8 % 37,1 % 30,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ACM Mestre

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mestre van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Daniel Massolas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Samuel Bordes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mestre va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marc Cabot, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 235 Minuto 84 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Marc Cabot va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elías Ruiz de Mestre va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elías Ruiz de Mestre va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Schwarz 22 Nigrin

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 21 (Ocasión de falta): El jugador visitant Nils Grønvold va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 21 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 260 Minuto 36 (Ocasión de falta): Amb 36 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Nils Grønvold va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Kay Fokschaner va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Schwarz que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Al minut 59, Norbert Spring de Schwarz va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.