Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727604055

Liga 727604055 Información oficial sobre el partido 727604055 en Hattrick

27.04.2024 18:55:00

ONLS B Alineación oficial del equipo 'ONLS B' en el partido 1 - 5 Rasenschach SV Alineación oficial del equipo 'Rasenschach SV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ONLS B Alineación oficial del equipo 'ONLS B' en el partido 0 - 2 Rasenschach SV Alineación oficial del equipo 'Rasenschach SV' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ONLS B

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 7 minuts quan Herbert Schädler va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a ONLS.

Rasenschach SV

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 22 minuts Emanuel Atzmon va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 34 minuts de joc, Eliseo Valiente, corrent com un esperitat, superà primer Iffu Serrhat per velocitat, i després el porter posant el 1 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, un xut de Emanuel Atzmon des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Eliseo Valiente de Rasenschach va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 56. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Marius Năstac va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 75, i va fer pujar el 1 - 5 per a Rasenschach.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Dorian Piotrak va estar a punt de posar per davant a Rasenschach amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Favish Dewael va impedir un gol cantat.
  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Otto Eduard Leopold Wolffenbüttel va intentar anar-se'n per velocitat al minut 30 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Rasenschach va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Favish Dewael va desviar el xut final de Nubar Qocharyan després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Otto Eduard Leopold Wolffenbüttel va superar els defenses rivals per velocitat al minut 39 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, el Rasenschach va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Bradley Marmion s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 284 Minuto 68 (Ocasión de penalti): Emanuel Atzmon de Rasenschach va fallar un penal al minut 68. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marius Năstac de Rasenschach la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.