Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727602257

Liga 727602257 Información oficial sobre el partido 727602257 en Hattrick

13.04.2024 18:55:00

Berkay United Alineación oficial del equipo 'Berkay United' en el partido 0 - 1 Adam_Weltschmerz Alineación oficial del equipo 'Adam_Weltschmerz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Berkay United Alineación oficial del equipo 'Berkay United' en el partido 0 - 3 Adam_Weltschmerz Alineación oficial del equipo 'Adam_Weltschmerz' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berkay United

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Danny Jarvis de Berkay va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Adam_Weltschmerz

Goles Goles

  • 174 Minuto 34 (Gol de penalti): Obats Usurbil va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 34 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Óscar Rojas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Reuben Nelson, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Obats Usurbil va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 23. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Adam_Weltschmerz va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Mai Kek va quedar-se sol davant el porter Reuben Nelson, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jesús Del Pino va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Falko Vermaesen va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Obats Usurbil va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Paolo Donisi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Reuben Nelson, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Kirill Bryukhovetskiy, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Kirill Bryukhovetskiy va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Adam_Weltschmerz quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Óscar Rojas va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Paolo Donisi després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Reuben Nelson va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marko Kisovec de Adam_Weltschmerz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.