Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727592852

Liga 727592852 Información oficial sobre el partido 727592852 en Hattrick

20.04.2024 18:55:00

ESQUERDA VASCAÍNA Alineación oficial del equipo 'ESQUERDA VASCAÍNA' en el partido 2 - 1 Starsheep FC Alineación oficial del equipo 'Starsheep FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ESQUERDA VASCAÍNA Alineación oficial del equipo 'ESQUERDA VASCAÍNA' en el partido 2 - 0 Starsheep FC Alineación oficial del equipo 'Starsheep FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESQUERDA VASCAÍNA

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors del LULA amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 42, deixant Joël Sako en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 85 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de LULA. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Fulvio Bortoli xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de LULA van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bernat Servelló va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Starsheep FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 14 en Erwan Bonnetain va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Rafael dos Ramos podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Lou Thomas, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 64 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): César Barrau va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Starsheep que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.