Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727582892

Liga 727582892 Información oficial sobre el partido 727582892 en Hattrick

04.05.2024 18:50:00

FC Bal op het dak. Alineación oficial del equipo 'FC Bal op het dak.' en el partido 2 - 4 Racing Club de Mozambique Alineación oficial del equipo 'Racing Club de Mozambique' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Bal op het dak. Alineación oficial del equipo 'FC Bal op het dak.' en el partido 1 - 7 Racing Club de Mozambique Alineación oficial del equipo 'Racing Club de Mozambique' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bal op het dak.

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 13 gràcies a la jugada de Hero Gerrijts, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Hugo Zillissen de Bal va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Meindert Ziel va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 202 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Joseph Ligtenberg va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 62 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Hero Gerrijts de Bal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Léon Favre es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arend van Grieken de Bal es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Racing Club de Mozambique

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 20 minuts Lansana Dikoukou va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Mozambique agafava avantatge al minut 25 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Pedro Ricardo Lopes Jesus amb mestria.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Adelino Avelar de Mozambique va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 57. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 139 Minuto 80 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Gregory Waldstein! Un inimaginable dribbling sobre Léon Favre va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 4 per a Mozambique.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 78 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Gregory Waldstein va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Léon Favre per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Gregory Waldstein va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ryan Dopfer va estar atent i va desviar la pilota a córner.