Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727580492

Liga 727580492 Información oficial sobre el partido 727580492 en Hattrick

11.05.2024 18:50:00

invictasaurus Alineación oficial del equipo 'invictasaurus' en el partido 5 - 2 Astreros GL (mx) Alineación oficial del equipo 'Astreros GL (mx)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
invictasaurus Alineación oficial del equipo 'invictasaurus' en el partido 5 - 0 Astreros GL (mx) Alineación oficial del equipo 'Astreros GL (mx)' en el partido
Tiene un resultado normal 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

invictasaurus

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 els aficionats van embogir quan en Negu Iturriaga va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de invictasaurus.
  • 134 Minuto 32 (Gol de penalti): invictasaurus va obtenir un penal al minut 32, que va llançar a la perfecció Sadık Tomris. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 108 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible (general)): Régis Verrier de invictasaurus va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Negu Iturriaga que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): invictasaurus va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Régis Verrier va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Als 65 minuts de joc, els nois de invictasaurus van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Sadık Tomris augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ferda Erdener no va ser aprofitada per en Anı Define que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Passaven 67 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Øystein Stokke va rematar alt.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Youngrok Seung al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sadık Tomris va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Régis Verrier.

Astreros GL (mx)

Goles Goles

  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 69, el jugador visitant Song-I Lee va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors de Astreros no defallien en cap moment. Producte d'això, en Gyong-Si Kim va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Astreros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Seb Mitchell va desviar el xut final de Joo-Po Yoo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Minhyuk Hwang va rebre molts aplaudiments. Al minut 16 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 29 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Song-I Lee va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Astreros Song-I Lee quasi marca al minut 56 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Joo-Po Yoo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gyong-Si Kim de Astreros es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.