Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727569212

Liga 727569212 Información oficial sobre el partido 727569212 en Hattrick

06.04.2024 18:50:00

F. C. Otrov Alineación oficial del equipo 'F. C. Otrov' en el partido 6 - 0 Usselteam Alineación oficial del equipo 'Usselteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F. C. Otrov Alineación oficial del equipo 'F. C. Otrov' en el partido 4 - 0 Usselteam Alineación oficial del equipo 'Usselteam' en el partido
Tiene suerte 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Otrov

Goles Goles

  • 116 Minuto 13 (Gol evento especial rápido + pase): Adrian Tizu va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Kent Monahan, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 106 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Todor Erić va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 25, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Otrov, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Adrian Tizu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Amb 33 minuts jugats, en Addy Wisgerhof va augmentar l'avantatge de Otrov a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 34 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Todor Erić va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 34 el resultat passava a ser de 5 - 0.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Kiriakos Georgilas de Otrov va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Otrov la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El jugador local Kent Monahan per poc que no incrementa el marcador al minut 28. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Hilaire Bailleux va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dobrivoje Savić. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jacinto Roca va rematar alt.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Kiriakos Georgilas gairebé va marcar per a Otrov des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Usselteam