Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727555887

Liga 727555887 Información oficial sobre el partido 727555887 en Hattrick

13.04.2024 18:50:00

FC Điện Biên Alineación oficial del equipo 'FC Điện Biên' en el partido 0 - 2 Borussia D'Outro Mundo II Alineación oficial del equipo 'Borussia D'Outro Mundo II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Điện Biên Alineación oficial del equipo 'FC Điện Biên' en el partido 0 - 2 Borussia D'Outro Mundo II Alineación oficial del equipo 'Borussia D'Outro Mundo II' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Điện Biên

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Điện va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tống Nguyên Hiệp, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hồ Văn Nhật de Điện es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Phạm Gia Cẩn de Điện amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Borussia D'Outro Mundo II

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ismael Maria va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Trần Nhật Minh no va poder aturar Ismael Maria de Borussia, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 32 el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Ismael Maria quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ismael Maria després de 33 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vũ Văn Võ va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mendo Santos Batista al minut 49, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Mino Martinho Silva de Borussia va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 52 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Ismael Maria va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.