Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727549272

Liga 727549272 Información oficial sobre el partido 727549272 en Hattrick

30.03.2024 18:50:00

Sporting Lobata Alineación oficial del equipo 'Sporting Lobata' en el partido 1 - 2 Demons Club AL Alineación oficial del equipo 'Demons Club AL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Lobata Alineación oficial del equipo 'Sporting Lobata' en el partido 2 - 1 Demons Club AL Alineación oficial del equipo 'Demons Club AL' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Lobata

Goles Goles

  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Sporting no perdien la fe, i al minut 80 del partit, José Valente Barbosa va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Telo Monteiro va fer una magnífica centrada, però la rematada de Francisco Simão Grilo Silva va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 210 Minuto 33 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Pedro Domingos Castro Correia quasi empata el partit per a Sporting, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Pedro Domingos Castro Correia va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Pedro Domingos Castro Correia de Sporting va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gumersindo Cabrero no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Telo Monteiro estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Pedro Domingos Castro Correia de Sporting va intentar batre la porteria rival al minut 70 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Demons Club AL

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): En Antonio Merino donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 22 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 73, el Demons va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pedro Martí Ezquerra, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Iker Galeote va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Demons que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Demons la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, el Demons va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Antonio Merino s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.