Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727545746

Liga 727545746 Información oficial sobre el partido 727545746 en Hattrick

06.04.2024 18:50:00

De Kangeroes 2.0 Alineación oficial del equipo 'De Kangeroes 2.0' en el partido 4 - 1 RBC Marowijne Alineación oficial del equipo 'RBC Marowijne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
De Kangeroes 2.0 Alineación oficial del equipo 'De Kangeroes 2.0' en el partido 4 - 0 RBC Marowijne Alineación oficial del equipo 'RBC Marowijne' en el partido
Tiene un resultado normal 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Kangeroes 2.0

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Arlindo Fernandes, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): Kangeroes va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mantzio Maurika va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Kangeroes va augmentar la diferència quan Óscar Campomanes no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Kangeroes va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Nico Verresen des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El jugador local Heiner Waatsack per poc que no incrementa el marcador al minut 30. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ate Sastrowardoyo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Kangeroes ho intentava per la dreta per mitjà de Thomas Deryckere, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Thomas Deryckere, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 61 quan Arlindo Fernandes de Kangeroes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Mantzio Maurika que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Heiner Waatsack gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ate Sastrowardoyo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nico Verresen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

RBC Marowijne

Goles Goles

  • 108 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Shyam Dutta encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Manav Jena només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alwin Eersel de Marowijne amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.