Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727518155

Liga 727518155 Información oficial sobre el partido 727518155 en Hattrick

04.05.2024 18:45:00

Mukaiyama Mayflies Alineación oficial del equipo 'Mukaiyama Mayflies' en el partido 2 - 4 Humaytayaz FC Alineación oficial del equipo 'Humaytayaz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Mukaiyama Mayflies Alineación oficial del equipo 'Mukaiyama Mayflies' en el partido 5 - 1 Humaytayaz FC Alineación oficial del equipo 'Humaytayaz FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mukaiyama Mayflies

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Mukaiyama, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de 聡志 (Satoshi) 山下 (Yamashita) per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Mukaiyama s'esgargamellaven dempeus per esperonar Antonio Gerardo Artuso que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 37 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de 聡志 (Satoshi) 山下 (Yamashita) va ser clau en la jugada d'atac de Mukaiyama al minut 32, quan ell mateix va fer una passada brutal a 智治 (Tomoharu) 福本 (Fukumoto), que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Mukaiyama va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan 智治 (Tomoharu) 福本 (Fukumoto) va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Faruk Mut.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Mukaiyama va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 聡志 (Satoshi) 山下 (Yamashita) en un 1 contra 1 amb el porter Faruk Mut, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 正吾 (Shogo) 宮本 (Miyamoto) de Mukaiyama la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Humaytayaz FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Alican Tekil per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 170 Minuto 33 (Gol de falta): Ahmet Onur Başkülekci va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 33. 1 - 2 per a Humaytayaz.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Humaytayaz va ser finalitzada des de l'esquerra per Faik Rüzgar al minut 78. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al 80 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Humaytayaz augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Aybars Fezai es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Tunç Tülü va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però 啓 (Akira) 川出 (Kawade) va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Humaytayaz va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Faik Rüzgar va quedar-se sol davant el porter 啓 (Akira) 川出 (Kawade), però aquest va poder aturar el xut.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Şansal Gencer va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.