Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727515909

Liga 727515909 Información oficial sobre el partido 727515909 en Hattrick

20.04.2024 18:45:00

Skiffer Alineación oficial del equipo 'Skiffer' en el partido 3 - 2 Argolleros FC Alineación oficial del equipo 'Argolleros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Skiffer Alineación oficial del equipo 'Skiffer' en el partido 2 - 4 Argolleros FC Alineación oficial del equipo 'Argolleros FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,2 % 1,3 % 85,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skiffer

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): En Morten Ericsson va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Sten Wennquist la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del Skiffer va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sten Wennquist, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Hans-Gunnar Nisslund va augmentar la diferència de Skiffer a 3 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan John Claesson de Skiffer gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Sten Wennquist gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Moisés Paredes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Robert Stjärntorp.

Argolleros FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Melanio Tregear per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Un mica després, Gustavo Rothgiesser de Argolleros va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Melanio Tregear ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Argolleros va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 42, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Joe Bartlett.
  • 253 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 48 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Melanio Tregear amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.