Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727514610

Liga 727514610 Información oficial sobre el partido 727514610 en Hattrick

06.04.2024 18:45:00

Ultima Echipa Aniversara Alineación oficial del equipo 'Ultima Echipa Aniversara' en el partido 4 - 0 AC Bratislavský Alineación oficial del equipo 'AC Bratislavský' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ultima Echipa Aniversara Alineación oficial del equipo 'Ultima Echipa Aniversara' en el partido 3 - 0 AC Bratislavský Alineación oficial del equipo 'AC Bratislavský' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ultima Echipa Aniversara

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Aniversara prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Ştefan Cojocariu va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Aniversara van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Bogdan Şain va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 64 (Gol de falta): Ştefan Cojocariu va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 64 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Aniversara va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Bogdan Şain des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Aniversara va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mihai Iove va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Stanislav Drenka.
  • 230 Minuto 19 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Ştefan Cojocariu, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El Aniversara ho intentava per la dreta per mitjà de Ştefan-Cristian Brumar, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bogdan Prosie de Aniversara va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Bogdan Prosie de Aniversara va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Bogdan Şain després que el jugador de Aniversara li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

AC Bratislavský

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eugen Trebický va fer una magnífica centrada, però la rematada de Tichomír Žaluď va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tichomír Žaluď es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.