Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727511192

Liga 727511192 Información oficial sobre el partido 727511192 en Hattrick

30.03.2024 18:45:00

FC Jizzax Viloyati Alineación oficial del equipo 'FC Jizzax Viloyati' en el partido 1 - 6 Ik en nog tien Alineación oficial del equipo 'Ik en nog tien' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC Jizzax Viloyati Alineación oficial del equipo 'FC Jizzax Viloyati' en el partido 1 - 7 Ik en nog tien Alineación oficial del equipo 'Ik en nog tien' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jizzax Viloyati

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): En Xayrulla Safarov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Viloyati, un peu providencial d'en Qilich Lutfullaev va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Viloyati va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Aziz Mamatov va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 200 Minuto 44 (Ocasión de falta): Mammaduli Fahriddinov va xutar una falta al minut 44 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Ik en nog tien

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Gabriel Bolfă va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 38.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb 42 minuts jugats, Marian Caudrelier de tien va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Viloyati. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Carsten Lemmens la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del tien es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 43.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Przemysław Tumidajski va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Dani Grave la va rematar Gabriel Bolfă amb una magnífica volea que va fer pujar per a tien el 1 - 5.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Przemysław Tumidajski va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 1 - 6 per a tien.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 54 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a tien, Ilja Brussee va fallar un penal al minut 54, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Rico Schultz von Dratzig va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Przemysław Tumidajski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.