Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727510254

Liga 727510254 Información oficial sobre el partido 727510254 en Hattrick

27.04.2024 18:45:00

Victorious Secret xo Alineación oficial del equipo 'Victorious Secret xo' en el partido 1 - 0 FC Rambo 22 Alineación oficial del equipo 'FC Rambo 22' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Victorious Secret xo Alineación oficial del equipo 'Victorious Secret xo' en el partido 2 - 0 FC Rambo 22 Alineación oficial del equipo 'FC Rambo 22' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Victorious Secret xo

Goles Goles

  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador Salim Piolho de Victorious, després de 81 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Paolino Caddi del Victorious ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Malik Faye arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Salim Piolho va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Wilfried von Mossner va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Victorious per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Gaetano Mozzoni va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Salim Piolho va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Victorious va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Malik Faye en un 1 contra 1 amb el porter Wilfried von Mossner, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gaetano Mozzoni va entorpir al marcador d'en Abílio Monteiro per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Victorious va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 66 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ricardo De García ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Malik Faye! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Salim Piolho. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

FC Rambo 22

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Rambo van sortir al contraatac al minut 31, però Simon Mistlbachner va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Simon Mistlbachner de Rambo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Simon Mistlbachner de Rambo es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 89.