Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727504935

Liga 727504935 Información oficial sobre el partido 727504935 en Hattrick

27.04.2024 18:45:00

Aviation FC Alineación oficial del equipo 'Aviation FC' en el partido 1 - 3 FC Royal Shamrock Alineación oficial del equipo 'FC Royal Shamrock' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aviation FC Alineación oficial del equipo 'Aviation FC' en el partido 2 - 1 FC Royal Shamrock Alineación oficial del equipo 'FC Royal Shamrock' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aviation FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Aviation. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Arturo Bordón xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Bronisław Tyll de Aviation va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Aviation va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Suhail Al-Yazidi va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 235 Minuto 61 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Jerzy Lehmann, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Aviation va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bronisław Tyll, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Sławomir Wojtunik va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marceli Starak de Aviation es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

FC Royal Shamrock

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador de Shamrock Lumír Kožík va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 14 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Gabriel Cach va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Lumír Kožík, que no va fallar i va marcar el 0 - 2.
  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Łukasz Kłosek no va poder aturar Gabriel Cach de Shamrock, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 41 el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Onise Moladze va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gaweł Wójciuk. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Onise Moladze al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Gabriel Cach de Shamrock va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.