Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727504650

Liga 727504650 Información oficial sobre el partido 727504650 en Hattrick

13.04.2024 18:45:00

Port of Spain Rangers Alineación oficial del equipo 'Port of Spain Rangers' en el partido 0 - 4 Fanskapens IF Alineación oficial del equipo 'Fanskapens IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Port of Spain Rangers Alineación oficial del equipo 'Port of Spain Rangers' en el partido 0 - 4 Fanskapens IF Alineación oficial del equipo 'Fanskapens IF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Port of Spain Rangers

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): Devraj Patil quasi marca en una jugada assajada de córner que Japesh Shah havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Fanskapens IF

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Valter Bokelund va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Saverio Iruegas va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Fanskapens.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Remo Theine, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Hans-Georg Jonasson va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 20 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Paul Holgersson va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oden Tungwald de Fanskapens va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.