Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727501902

Liga 727501902 Información oficial sobre el partido 727501902 en Hattrick

13.04.2024 18:45:00

Atletico Cagon Alineación oficial del equipo 'Atletico Cagon' en el partido 3 - 4 The Freezing Ones 2 Alineación oficial del equipo 'The Freezing Ones 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Atletico Cagon Alineación oficial del equipo 'Atletico Cagon' en el partido 2 - 7 The Freezing Ones 2 Alineación oficial del equipo 'The Freezing Ones 2' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Cagon

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pierre-Louis Hébert arribés a peus de Jeanloup Hadergjonaj, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Atletico el 1 - 1.
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Atletico va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 25 Jeanloup Hadergjonaj va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jeanloup Hadergjonaj, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Atletico.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Silvan Perritaz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ger Hansen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Roni Wegmann. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ludwig Hostettler de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

The Freezing Ones 2

Goles Goles

  • 139 Minuto 9 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Freezing Jamie Souvagie va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Ludwig Hostettler va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 1 al marcador.
  • 152 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, Freezing va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Kabwe Bongila va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atletico. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Lieven Van Houte la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Freezing es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 71.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 73, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jaimey Devinck es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Gunther Meylemans quasi aconsegueix empatar per Freezing al minut 30, però Adolfo Cobbe va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 69 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gunther Meylemans, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Benedict Claus de Freezing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.