Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727490926

Liga 727490926 Información oficial sobre el partido 727490926 en Hattrick

13.04.2024 18:45:00

Rovers Plate Alineación oficial del equipo 'Rovers Plate' en el partido 1 - 1 América Proletaria Alineación oficial del equipo 'América Proletaria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rovers Plate Alineación oficial del equipo 'Rovers Plate' en el partido 0 - 2 América Proletaria Alineación oficial del equipo 'América Proletaria' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rovers Plate

Goles Goles

  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): Rovers va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Gilberto Suárez la va transformar en el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Gilberto Suárez va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alvaro Streber de Rovers es va guanyar la targeta groga merescudament.

América Proletaria

Goles Goles

  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Proletaria va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 61. Alberto Pedro Vezoli va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Luis Ignacio Rollán va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Ángel Mendoza, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Proletaria va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Matti-Jussi Halinen va desviar el xut final de Adán Borrero després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Rafael Amaya de Proletaria, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Douglas Miquelena va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Andrzej Stelmaszyk va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Luis Ignacio Rollán rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Arevalo Chacín va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Matti-Jussi Halinen va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Proletaria que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luis Ignacio Rollán, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.