Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727488243

Liga 727488243 Información oficial sobre el partido 727488243 en Hattrick

20.04.2024 18:45:00

As Sulaymaniyah FC Alineación oficial del equipo 'As Sulaymaniyah FC' en el partido 1 - 2 Neuhausen Am Rheinfall F.C. Alineación oficial del equipo 'Neuhausen Am Rheinfall F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
As Sulaymaniyah FC Alineación oficial del equipo 'As Sulaymaniyah FC' en el partido 3 - 1 Neuhausen Am Rheinfall F.C. Alineación oficial del equipo 'Neuhausen Am Rheinfall F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

As Sulaymaniyah FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Karas Sabir de Sulaymaniyah va aconseguir igualar el partit al minut 39, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Sulaymaniyah va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Jasur Fawzi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Qadrî Baz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Sulaymaniyah va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tayyib Al-Rubai en un 1 contra 1 amb el porter Jimmy Coluccia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Sulaymaniyah va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mêjin Hemin va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jimmy Coluccia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Karas Sabir.

Neuhausen Am Rheinfall F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 27 (Gol de penalti): Gelson Gosweiler va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 27 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Neuhausen va ser finalitzada des de l'esquerra per Micha Perrig al minut 55. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Neuhausen va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 49, quan Timothée Bunel va quedar-se sol davant el porter Wahid Attia, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Micha Perrig de Neuhausen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.