Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727488227

Liga 727488227 Información oficial sobre el partido 727488227 en Hattrick

23.03.2024 18:45:00

Nerzilein Alineación oficial del equipo 'Nerzilein' en el partido 5 - 1 Neuhausen Am Rheinfall F.C. Alineación oficial del equipo 'Neuhausen Am Rheinfall F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Nerzilein Alineación oficial del equipo 'Nerzilein' en el partido 5 - 0 Neuhausen Am Rheinfall F.C. Alineación oficial del equipo 'Neuhausen Am Rheinfall F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 5.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nerzilein

Goles Goles

  • 116 Minuto 5 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Tomasz Pająk va acabar en una passada genial cap al jugador de Nerzilein Mathieu Raymond, que va marcar el 1 - 0.
  • 120 Minuto 29 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 29, indicava inequívocament que en Etienne Vintrice va saber trobar la xarxa rival. Nerzilein desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 134 Minuto 60 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Nerzilein i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 60 minuts de joc. Mentre en Etienne Vintrice el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80 en Etienne Vintrice va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Nerzilein va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hubert Chevreuil progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Nerzilein a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mathieu Raymond va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Passaven 21 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tomasz Pająk va rematar alt.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Nerzilein ho intentava per la dreta per mitjà de Lorius Dumarsais, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Tomasz Pająk gairebé va marcar per a Nerzilein des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): Tomasz Pająk va marxar per velocitat al minut 85 i va fer una passada de la mort a Jonas Derival, però aquest va fallar.

Neuhausen Am Rheinfall F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): En Axel Pauling entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Neuhausen, un peu providencial d'en Gino Pollet va situar el 1-1 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 64 (Tarjeta roja directa): Al minut 64, Timothée Bunel de Neuhausen va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.