Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727488219

Liga 727488219 Información oficial sobre el partido 727488219 en Hattrick

09.03.2024 18:45:00

Club Atlético Mojarras Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Mojarras' en el partido 8 - 0 Neuhausen Am Rheinfall F.C. Alineación oficial del equipo 'Neuhausen Am Rheinfall F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Club Atlético Mojarras Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Mojarras' en el partido 8 - 0 Neuhausen Am Rheinfall F.C. Alineación oficial del equipo 'Neuhausen Am Rheinfall F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 8.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Mojarras

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Atlético prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Cristian Buzura va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Atlético pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nevardo Londoño va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Fabián Pereyra de Atlético va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Amb 35 minuts jugats, en Giuseppe D'Aguanno va augmentar l'avantatge de Atlético a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Atlético va augmentar la diferència quan Cristian Buzura no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Als 78 minuts de joc, els nois de Atlético van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Fabián Pereyra augmentant l'avantatge per als locals: 6 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Atlético va aconseguir el 7 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Fabián Pereyra, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 136 Minuto 81 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Gelson Gosweiler va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Ramón Ismael Roldán se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 8 - 0 al minut 81 per a Atlético.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Atlético ho intentava per la dreta per mitjà de Nevardo Londoño, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luis Yeste Serrano per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jimmy Coluccia va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Yeste Serrano de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Neuhausen Am Rheinfall F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Remo Zolliker de Neuhausen es va guanyar la targeta groga merescudament.