Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727482412

Liga 727482412 Información oficial sobre el partido 727482412 en Hattrick

04.05.2024 18:15:00

ASV Alliteration Alliance Alineación oficial del equipo 'ASV Alliteration Alliance' en el partido 5 - 0 Germania04 Alineación oficial del equipo 'Germania04' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ASV Alliteration Alliance Alineación oficial del equipo 'ASV Alliteration Alliance' en el partido 5 - 0 Germania04 Alineación oficial del equipo 'Germania04' en el partido
Tiene un resultado normal 5.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASV Alliteration Alliance

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Sovann Sat va donar a ALLITE un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de ALLITE. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Benjamin Bubaš xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ALLITE va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marciano Molina progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Damien Douglas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a ALLITE.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Damien Douglas va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Damien Douglas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ALLITE.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Benjamin Bubaš va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Claus Josua Hohnhorst va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Sebastian Staden es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Sebastian Staden, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdellatif Assouli de ALLITE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mihai Măjeri.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Benjamin Bubaš de ALLITE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Germania04

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan Bjarne Türcke de Germania04 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.