Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727480735

Liga 727480735 Información oficial sobre el partido 727480735 en Hattrick

27.04.2024 18:15:00

Red Bears Freising Alineación oficial del equipo 'Red Bears Freising' en el partido 1 - 0 FC Ottweiler Alineación oficial del equipo 'FC Ottweiler' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red Bears Freising Alineación oficial del equipo 'Red Bears Freising' en el partido 0 - 1 FC Ottweiler Alineación oficial del equipo 'FC Ottweiler' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Bears Freising

Goles Goles

  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 0 s'ha de veure repetit: en Nicu Nisioi de Freising va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Niklas Louis Radas, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Niklas Louis Radas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Freising van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 57, però Jaanus Tamm va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Anders Sahin, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anders Sahin de Freising la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Ottweiler

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jens Wansch-Schuster estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Emanuele Bretti, als 22 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Helmut Schön de Ottweiler va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.