Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727478589

Liga 727478589 Información oficial sobre el partido 727478589 en Hattrick

27.04.2024 18:15:00

De Enschedese Boys Alineación oficial del equipo 'De Enschedese Boys' en el partido 4 - 2 Leppo Star Alineación oficial del equipo 'Leppo Star' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
De Enschedese Boys Alineación oficial del equipo 'De Enschedese Boys' en el partido 6 - 2 Leppo Star Alineación oficial del equipo 'Leppo Star' en el partido
Tiene mala suerte 5.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Enschedese Boys

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Tamas Kagie s'emportà una gran ovació del públic local al minut 25, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Tuomas Puska ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Enschedese es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Hans-Martin Hinger de Enschedese va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Mees van der Walle va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Enschedese ho intentava per la dreta per mitjà de Czesław Buchholz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Leppo Star

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 24, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Nicola Praolini es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 152 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Dan Ciurea va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Gianluca Barreca va ser clau en la jugada d'atac de Leppo al minut 36, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ansgar Götzfried, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Itay Cherny va marcar al minut 37 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Dan Ciurea quasi aconsegueix empatar per Leppo al minut 42, però Vito Schaffter va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 66, en un 1 contra 1 amb el porter, però Vito Schaffter va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Johannes Deltsch des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Dan Ciurea ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.