Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727473632

Liga 727473632 Información oficial sobre el partido 727473632 en Hattrick

27.04.2024 18:45:00

Gavraz Sk Alineación oficial del equipo 'Gavraz Sk' en el partido 0 - 4 Chimuelo FC Alineación oficial del equipo 'Chimuelo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gavraz Sk Alineación oficial del equipo 'Gavraz Sk' en el partido 0 - 2 Chimuelo FC Alineación oficial del equipo 'Chimuelo FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gavraz Sk

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tan Işınsoy va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Ch’ullqi Señoret va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Cansever Ayaz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gavraz se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 225 Minuto 51 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Cansever Ayaz va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cansever Ayaz de Gavraz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Chimuelo FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 34, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Kristófer Ísarsson es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Halfdan Dyngby va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al 72 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Chimuelo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Beniamin Białkowski es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 180 Minuto 81 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Oscar Medrano de Chimuelo va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 16 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Beniamin Białkowski va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 16, i va passar la pilota a Kristófer Ísarsson, però aquest no va encertar a marcar.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Beniamin Białkowski va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 30, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Kuzey Dirlik va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Chimuelo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Halfdan Dyngby va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 de partit, Beniamin Białkowski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 207 Minuto 60 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Chimuelo va ser a punt de marcar al minut 60, quan el seu jugador Kristófer Ísarsson va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 215 Minuto 66 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Mathis Gens quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.