Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727464968

Liga 727464968 Información oficial sobre el partido 727464968 en Hattrick

13.04.2024 18:15:00

Torpedo Rostock Alineación oficial del equipo 'Torpedo Rostock' en el partido 0 - 4 Vorwärts Wismar Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Wismar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torpedo Rostock Alineación oficial del equipo 'Torpedo Rostock' en el partido 0 - 3 Vorwärts Wismar Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Wismar' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torpedo Rostock

Vorwärts Wismar

Goles Goles

  • 107 Minuto 33 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Vorwärts Wulf Bleichröder va anotar el 0 - 1 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Vorwärts, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Matthies 'U21' Rasenheim va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Matthies 'U21' Rasenheim de Vorwärts va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Matthies 'U21' Rasenheim va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Olaf Andreae, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Frederik Höllriegl no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Matthies 'U21' Rasenheim va marcar al minut 25 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, el Vorwärts va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Matthies 'U21' Rasenheim s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Diddy Ruesch de Vorwärts va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 56 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Vorwärts quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Johannes Windheim va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Matthies 'U21' Rasenheim va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matthies 'U21' Rasenheim de Vorwärts es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.