Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727457342

Liga 727457342 Información oficial sobre el partido 727457342 en Hattrick

13.04.2024 18:15:00

FSV Nordost Alineación oficial del equipo 'FSV Nordost ' en el partido 0 - 0 Budissa B Alineación oficial del equipo 'Budissa B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FSV Nordost Alineación oficial del equipo 'FSV Nordost ' en el partido 2 - 0 Budissa B Alineación oficial del equipo 'Budissa B' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FSV Nordost

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 28 (Ocasión de penalti): En Friedrich Begander va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 28, però el porter visitant Heiko Kaffka el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Nordost per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 69, quan René Stassak va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Hauke Karn va entorpir al marcador d'en Adnan Itri per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Nordost va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Matthias Wayrethmayer, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Detlev Burcken de Nordost amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a René Stassak de Nordost la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Bernd-Detlef Fröhlich de Nordost va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Budissa B

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Budissa van sortir al contraatac amb encert al minut 9, però Tilman Oberparleiter no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Gustav Allach de Budissa, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 26, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!