Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727456053

Liga 727456053 Información oficial sobre el partido 727456053 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

La carretera alta Alineación oficial del equipo 'La carretera alta' en el partido 4 - 3 Schalke 04 Leon Alineación oficial del equipo 'Schalke 04 Leon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
La carretera alta Alineación oficial del equipo 'La carretera alta' en el partido 6 - 0 Schalke 04 Leon Alineación oficial del equipo 'Schalke 04 Leon' en el partido
Tiene mala suerte 5.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La carretera alta

Goles Goles

  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Èric Fontiguell, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a carretera.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan carretera va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Samu Muhli des de dins de l'àrea.
  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): carretera s'avançava al marcador al minut 92, després d'un rebot que va caçar en Bogusław Proksa per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gilliam De Wandel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Miquel Pidelaserra gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roland Burgold va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Gilliam De Wandel es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28 en Alois Pfaff va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Schalke 04 Leon

Goles Goles

  • 125 Minuto 10 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Lajos Gál va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 10. 1-0.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Schalke va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Tamás Mocsai va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.
  • 152 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Eino-Matti Nylund va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 77 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Martín Río.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Asaf Paksan va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Lajos Gál, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.