Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727454082

Liga 727454082 Información oficial sobre el partido 727454082 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

MAMBA_PL Alineación oficial del equipo 'MAMBA_PL' en el partido 2 - 1 I fart in your general direction Alineación oficial del equipo 'I fart in your general direction' en el partido
2 / 7 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 4
1 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
1 / 3 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 1 / 3
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
2 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
54 % Posesión 45' 46 %
53 % Posesión 90' 47 %
Normal Táctica Normal
MAMBA_PL Alineación oficial del equipo 'MAMBA_PL' en el partido 2 - 1 I fart in your general direction Alineación oficial del equipo 'I fart in your general direction' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MAMBA_PL Alineación oficial del equipo 'MAMBA_PL' en el partido 4 - 1 I fart in your general direction Alineación oficial del equipo 'I fart in your general direction' en el partido
Tiene mala suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MAMBA_PL

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): MAMBA_PL va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 15 Łukasz Łazarowicz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a MAMBA_PL va ser Mariusz Streflik.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Robert Flaks no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Florian Dreblow estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Gwendal Bleuze gairebé va marcar per a MAMBA_PL des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Mariusz Streflik, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Mariusz Streflik una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Magne Krøsshaugen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eugeniusz Stoltmann va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Mariusz Streflik de MAMBA_PL va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrian Nadziejko.

I fart in your general direction

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en James Andrews per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Anders Sörensson va superar els defenses rivals per velocitat al minut 34 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Fart va estar a punt d'empatar al 37 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Robert Flaks que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Robert Laszczak va fer una jugada per la banda esquerra, però Albaro Mikel va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wiktor Warta de Fart amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.