Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727453768

Liga 727453768 Información oficial sobre el partido 727453768 en Hattrick

30.03.2024 18:30:00

Internapoli A.C. Alineación oficial del equipo 'Internapoli A.C.' en el partido 2 - 4 FC Helvetia Basel II Alineación oficial del equipo 'FC Helvetia Basel II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Internapoli A.C. Alineación oficial del equipo 'Internapoli A.C.' en el partido 2 - 3 FC Helvetia Basel II Alineación oficial del equipo 'FC Helvetia Basel II' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Internapoli A.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jacopo Mognol de Internapoli va aconseguir igualar el partit al minut 18, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jacopo Mognol, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Internapoli.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cedric Rageth va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Internapoli va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 21 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fabio Santato ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 47 minuts, en Fabio Santato no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Antonio Chunga de Internapoli la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Helvetia Basel II

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): En Gökhan Egudin donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 17 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alexander Klötzer va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gökhan Egudin de Helvetia va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 69 de partit va donar a Helvetia l'avantatge per 1 - 4. Gökhan Egudin en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Helvetia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Stefano Michelotti, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, el Helvetia va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Vinzenz Merreot s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 216 Minuto 74 (Ocasión evento especial rápido + pase): Gökhan Egudin va marxar per velocitat al minut 74 i va fer una passada de la mort a Hansjörg Schären, però aquest va fallar.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 Valerio Calella va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Stefano Michelotti, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.