Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727451613

Liga 727451613 Información oficial sobre el partido 727451613 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Zmaji94 Alineación oficial del equipo 'Zmaji94' en el partido 0 - 3 SG Fürstenberg Alineación oficial del equipo 'SG Fürstenberg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zmaji94 Alineación oficial del equipo 'Zmaji94' en el partido 1 - 2 SG Fürstenberg Alineación oficial del equipo 'SG Fürstenberg' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,9 % 1,8 % 83,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zmaji94

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Zmaji94 van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jakec Perne va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Mihály Für va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 28 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Zmaji94 va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 55 que Wilhelmus van der Sanden no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Renátó Somogyi de Zmaji94 es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 64, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuseppe Mencucci.

SG Fürstenberg

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ângelo Fernando David, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 27 minuts, el tirador de faltes del Fürstenberg va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Zacarías Navarro Iñiguez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Fürstenberg va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Andris Matulis, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Miron Ceciu que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Fürstenberg va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Dirk Solka va quedar-se sol davant el porter Pablo Gamo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després de 58 minuts, Dirk Solka va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pablo Gamo va estar atent i va desviar la pilota a córner.