Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727449351

Liga 727449351 Información oficial sobre el partido 727449351 en Hattrick

06.04.2024 18:30:00

Tölpar i träskor Alineación oficial del equipo 'Tölpar i träskor' en el partido 4 - 2 Lleida At. Alineación oficial del equipo 'Lleida At.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Tölpar i träskor Alineación oficial del equipo 'Tölpar i träskor' en el partido 6 - 1 Lleida At. Alineación oficial del equipo 'Lleida At.' en el partido
Tiene mala suerte 5.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tölpar i träskor

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17, Elias Persson va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 64, Ingvald Svärd de Tölparna empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Anders Fogel va donar a Tölparna un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Elias Persson va incrementar l'avantatge de Tölparna amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hades Bedoya va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 10 de joc.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Tölparna va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Elias Persson la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Marcel Marnat va estar a punt de marcar al minut 52 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Lleida At.

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Pastor Gondar va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Lleida va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 21. Juan Miguel Rodríguez va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pastor Gondar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 84 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Hades Bedoya va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valentín Ardines de Lleida la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.