Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727438745

Liga 727438745 Información oficial sobre el partido 727438745 en Hattrick

27.04.2024 18:15:00

Tus-Homburg-Bröltal 1927 e.V. Alineación oficial del equipo 'Tus-Homburg-Bröltal 1927 e.V.' en el partido 3 - 4 SSC Galatasaray Alineación oficial del equipo 'SSC Galatasaray' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Tus-Homburg-Bröltal 1927 e.V. Alineación oficial del equipo 'Tus-Homburg-Bröltal 1927 e.V.' en el partido 6 - 1 SSC Galatasaray Alineación oficial del equipo 'SSC Galatasaray' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tus-Homburg-Bröltal 1927 e.V.

Goles Goles

  • 125 Minuto 5 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Luca Toni, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bernie 'Berninho' Blind, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en David Beckham va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de THB.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Luis Figo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 78, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Mario 'Supermario' Basler una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Donat Rejmak va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Granit Xhaka va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Donat Rejmak va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 85 per blocar una centrada d'en Roberto Baggio va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de THB.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Granit Xhaka va estar a punt d'avançar els locals al minut 87 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Theofanis Gekas.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Al minut 81 en Bogdan Bogdanowicz va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

SSC Galatasaray

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del Galatasaray va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Stefan Czarnek, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Stefan Czarnek que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Galatasaray.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): Amb 87 minuts jugats, Klaas Sydekum de Galatasaray va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Gottbert Waldl quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.