Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727436936

Liga 727436936 Información oficial sobre el partido 727436936 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

Westi Alineación oficial del equipo 'Westi' en el partido 5 - 3 Stade TéouLouZin Alineación oficial del equipo 'Stade TéouLouZin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Westi Alineación oficial del equipo 'Westi' en el partido 3 - 0 Stade TéouLouZin Alineación oficial del equipo 'Stade TéouLouZin' en el partido
Tiene suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Westi

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Westi va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 12 Sébastien Lopez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Amb 25 minuts jugats, en Sébastien Lopez va augmentar l'avantatge de Westi a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Westi va aconseguir el 3 - 1 quan Khaled Benseddik va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Sébastien Lopez va incrementar l'avantatge de Westi amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pablo Giralt es va introduir dins la defensa central al minut 81, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ranieri Sacoman va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ranieri Sacoman per poc que no incrementa el marcador al minut 54. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Manuel Varas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Stade TéouLouZin

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Luís Patrício la va rematar Célestin Loisy amb una magnífica volea que va fer pujar per a TéouLouZin el 2 - 1.
  • 153 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, Jean-Philippe Marlin va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per TéouLouZin en aconseguir el 3 - 2.
  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): Jean-Philippe Marlin va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, TéouLouZin, al minut 86. El marcador va canviar a 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 5 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Luís Patrício va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 5, i va passar la pilota a Jean-Philippe Marlin, però aquest no va encertar a marcar.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Célestin Loisy va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Fidy Marozama va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.