Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727435656

Liga 727435656 Información oficial sobre el partido 727435656 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

sapa2408 AL Alineación oficial del equipo 'sapa2408 AL' en el partido 4 - 3 Inter de Saltillo Alineación oficial del equipo 'Inter de Saltillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sapa2408 AL Alineación oficial del equipo 'sapa2408 AL' en el partido 2 - 2 Inter de Saltillo Alineación oficial del equipo 'Inter de Saltillo' en el partido
Tiene suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,3 % 37,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sapa2408 AL

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Saltillo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en José Luis Cicero la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del sapa2408 es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 21.
  • 110 Minuto 29 (Gol de falta): Una falta al minut 29 va proporcionar un lliure directe al sapa2408. Faustino Millarengo va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Konstanty Gancarz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del sapa2408 se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 79.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Konstanty Gancarz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, sapa2408 es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): sapa2408 va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Konstanty Gancarz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Felipe Carlos Zamora hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Denny Fitzpatrick havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Carles Kosterra va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de sapa2408 se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Horteu.

Inter de Saltillo

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Fernando Azuara estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jimmy Vásquez va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 22.
  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 28 i semblava que Saltillo desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte David Cuesta va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 81 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Sebastian Venturina de Saltillo marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Sebastian Venturina va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Fernando Azuara, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Es duien 25 minuts de partit jugats quan Idris Ibarkak va estar a punt de posar per davant a Saltillo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pablo Meneses va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, un refús desafortunat de Pablo Meneses, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Idris Ibarkak no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 70, quan en Idris Ibarkak va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Ernesto Laiseca Allende quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.