Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727421942

Liga 727421942 Información oficial sobre el partido 727421942 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

UD Kintana Alineación oficial del equipo 'UD Kintana' en el partido 5 - 0 N.K Mladost Gnojnica Alineación oficial del equipo 'N.K Mladost Gnojnica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
UD Kintana Alineación oficial del equipo 'UD Kintana' en el partido 8 - 0 N.K Mladost Gnojnica Alineación oficial del equipo 'N.K Mladost Gnojnica' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Kintana

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Kintana va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 17 Birila Astorkitza va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Kintana va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Birila Astorkitza va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Kintana va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Hosam Al-Ghassali des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Birila Astorkitza va incrementar l'avantatge de Kintana amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Kintana pel centre va donar un gran resultat: el gol de Viraj Jadeja va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Emad Rehan, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Ramón Borau, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): Al minut 67, Hosam Al-Ghassali gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

N.K Mladost Gnojnica

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Leonel Lo Monaco va superar els defenses rivals per velocitat al minut 73 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 250 Minuto 80 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Ðino Radavniković l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leonel Lo Monaco de Gnojnica va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kenan Bilić de Gnojnica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.