Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727420103

Liga 727420103 Información oficial sobre el partido 727420103 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

Pølserne i rosinenden Alineación oficial del equipo 'Pølserne i rosinenden' en el partido 3 - 4 To much FC Alineación oficial del equipo 'To much FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pølserne i rosinenden Alineación oficial del equipo 'Pølserne i rosinenden' en el partido 3 - 1 To much FC Alineación oficial del equipo 'To much FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,0 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pølserne i rosinenden

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Matthias Schambeck va donar a rosinenden un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): rosinenden va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 15 Poul-Erik Frisgaard va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Passats 71 minuts, Matthias Schambeck, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. rosinenden es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Poul-Erik Frisgaard del rosinenden ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Poul-Erik Frisgaard va estar a punt d'avançar els locals al minut 57 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pierre Rantzau de rosinenden amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wim Dalmolen de rosinenden la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

To much FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 13 (Gol de falta): En Tom Goodie va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-1.
  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Als 35 minuts de partit, Tom Goodie de much va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 190 Minuto 79 (Gol de falta): El Tom Goodie va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel much. 3-3.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a much prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Tom Goodie.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): much va estar a punt d'empatar al 12 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ivan Aronsen que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Asbjørn Markhus va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Tom Goodie va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arvid Lind de much es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicolai Stendal de much va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.