Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727419039

Liga 727419039 Información oficial sobre el partido 727419039 en Hattrick

13.04.2024 18:30:00

Smurfs United FC Alineación oficial del equipo 'Smurfs United FC' en el partido 4 - 2 Nottingham Outlaws Alineación oficial del equipo 'Nottingham Outlaws' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Smurfs United FC Alineación oficial del equipo 'Smurfs United FC' en el partido 4 - 3 Nottingham Outlaws Alineación oficial del equipo 'Nottingham Outlaws' en el partido
Tiene un resultado normal 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,6 % 34,1 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Smurfs United FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): SUFC va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Mike Prinzregent va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Volker Eschrich, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a SUFC.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SUFC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Axel Liskonig progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SUFC pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lothar Staier va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Volker Eschrich, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): SUFC van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 41 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Jörg Heinrich Jobs no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El SUFC va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Andy Wiendl va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Axel Liskonig, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andy Wiendl de SUFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Axel Liskonig de SUFC es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

Nottingham Outlaws

Goles Goles

  • 152 Minuto 52 (Gol por la izquierda): El 4 - 1 el va apuntar al seu compte particular Lucas Daniel Quiros de Nottingham després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Blas Madrid va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 2 per a Nottingham.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Yoann Jourdan va encarar al porter al 27, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Blas Madrid va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Nottingham va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 81, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Gilberto Carvajal.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Jean-Noël Hilven va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Farin Außen no es va rendir i va fer unes grans aturades.