Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727417339

Liga 727417339 Información oficial sobre el partido 727417339 en Hattrick

30.03.2024 18:15:00

FV Leipzig 87 Alineación oficial del equipo 'FV Leipzig 87' en el partido 0 - 1 Sociedad de fiesta y serveza Alineación oficial del equipo 'Sociedad de fiesta y serveza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FV Leipzig 87 Alineación oficial del equipo 'FV Leipzig 87' en el partido 4 - 1 Sociedad de fiesta y serveza Alineación oficial del equipo 'Sociedad de fiesta y serveza' en el partido
Es un cenizo 4.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FV Leipzig 87

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luka Gimplinger va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a Leipzig per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Anton Stefaner, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Diederik Schoppe hauria d'haver estat gol al minut 83 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luka Gimplinger de Leipzig va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chris Rilli.

Sociedad de fiesta y serveza

Goles Goles

  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Hennes Stünzner va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sociedad va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ernst Stocken va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hartwig Neuhauss de Sociedad es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yannick Pulverhaus de Sociedad amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.