Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727416824

Liga 727416824 Información oficial sobre el partido 727416824 en Hattrick

13.04.2024 18:30:00

Diversamente tecnici Alineación oficial del equipo 'Diversamente tecnici' en el partido 3 - 0 Leudelange BY Alineación oficial del equipo 'Leudelange BY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Diversamente tecnici Alineación oficial del equipo 'Diversamente tecnici' en el partido 2 - 0 Leudelange BY Alineación oficial del equipo 'Leudelange BY' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diversamente tecnici

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 33 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Antonio De Cicco llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Diversamente i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 34 minuts de joc. Mentre en Antonio De Cicco el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): Als 79 minuts, Antonio De Cicco va ampliar l'avantatge de Diversamente amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dimitris Arachovitis va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Fathi Imbert va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christian D'Ambrogio de Diversamente va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Leudelange BY

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Leudelange va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aubin Thiébaud, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Aderaldo Piratinga va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Leudelange van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Samuel Rosário va sortir desviat a la dreta de la porteria.